Verslag Subtop

Ere wie ere toekomt
21 February 2017
Overwinning voor Ria Hettinga na spannende finale!
24 August 2017
Show all

Verslag Subtop

Tijdens de KFPS sport competitie finales waren er ook subtop rubrieken uitgeschreven. Op zaterdagmiddag verscheen om 17.00 de eerste combinatie in de klasse ZZzwaar aan de start. Deze rubriek werd gewonnen door Nathalie Vorenhout met Anna van de Haffriehoeve (v.Rindert 406). Lisanne Veenje bezette met Loadewyk 431 (v.Tsjerk 328) de tweede plek en als derde mocht Janet Yntema met Sybrich fan ‘e Koai (v. Jillis 301) zich opstellen. Hierna volgde de kür op muziek van de klasse ZZzwaar. Ook deze werd gewonnen door Nathalie Vorenhout met Anna van de Haffriehoeve.

In de Inter 1 was de overwinning voor Dunja Constant met Wijdewormers Olgert (v. Ulke 338). Is de Prix Saint George was het Heleen de Haas die het oranje lint aangehangen kreeg aan het hoofdstel van haar Alger T fan ‘e Boppelannen (v. Gjalt 426). Sarina Mayr mocht de merrie Zytske fan Wiardastate (v. Andries 415) als tweede opstellen. Een prima debuut in de PSG van Leonie Evink met Wylster 463 (v. Rindert 406), zij eindigden op de derde plaats. De kür in de lichte tour werd gewonnen door Dunja Constant met Wijdewormers Olgert. In de Inter 2 werd Horses2fly Haitse 425 door Marsja Dijkman naar de overwinning gereden.

Voor alle Subtop winnaars waren er extra prijzen beschikbaar gesteld door HypoStore uit Kuinre.

Foto is van Karin Sevink